Blog

Tvorba webových stránok

WEBY
Tvorba webových stránok so správnym SEO pre vyhľadávače je základom vášho správneho podnikania. Vytvoríme profesionálnu prezentáciu vašej firmy – od webovej stránky, cez správne kľúčové slová až po vlastnú administračnú zónu šitú priamo na mieru.

SEO
SEO znamená, že texty, ktoré budeme na vašom webe publikovať, budú pozostávať z kľúčových slov, ktoré sa k vášmu produktu alebo službe najviac hodia. SEO potrebujete, aby sa vaša stránka rýchlejšie načítavala, aby fungovala na všetkých zariadeniach – počítače, tablety, telefóny – a v neposlednom rade, aby ste sa vo vyhľadávačoch ako je Google ocitli na popredných priečkach.

E-SHOPY
Ak predávate produkty online, základom vášho webu musí byť funkčný e-shop. Už pri návrhu internetového obchodu myslite na užívateľov – vaše rozhranie musí byť užívateľsky atraktívne, jednoduché a plne funkčné. Konkurencia je vysoká, pri skladbe e-shopu si radšej nechajte poradiť profesionálmi.

PRI TVORBE WEBSTRÁNOK DBÁME NA

MODERNÝ A KREATÍVNY VZHĽAD
Vaši klienti očakávajú, že váš web bude mať funkčný a estetický dizajn. Kreatívna tvorba webstránky a moderný dizajn v kombinácii so správne umiestnenými prvkami, nasmerujú vašich zákazníkov k cieľovej akcii – nákupu produktu alebo objednaniu služby.

UX WEBSTRÁNKY
UX (user experience, teda užívateľská skúsenosť) sa v dnešnom svete online marketingu spája najmä s dizajnovaním webov. Poznajte svojich klientov a vytvorte web priamo pre nich. Informácie, ktoré vaši zákazníci potrebujú dostať, musia byť na vašej stránke presne v takom poradí a na takom mieste, aby sa zákazník nestratil a zistil všetko, čo potrebuje vedieť.

RESPONZÍVNY DIZAJN
Webstránka v 21.storočí nevyhnutne potrebuje responzívny dizajn – to znamená, že sa váš web musí prispôsobiť na všetky typy mediálnych nosičov – počítače, telefóny aj tablety. Responzívny dizajn pri tvorbe webstránky u nás považujte za samozrejmosť.

RÝCHLE NAČÍTANIE WEBSTRÁNKY
Pomalé načítavanie webstránky zvyšuje mieru okamžitých odchodov. To znamená, že čím dlhšie sa web načítava, tým väčšie množstvo vašich zákazníkov z webu odchádza. Nenechajte ich odísť ku konkurencii a dovoľte nám vytvoriť pre vás web, na ktorý sa vaši klienti budú radi vracať.

FLEXIBILITA FUNKCIONALÍT
Ak je vaša stránka vytváraná na našom vlastnom CMS, akúkoľvek novú funkciu budete potrebovať, môžeme ju kedykoľvek pridať. Tvorba webstránok v systéme Wordpress má svoje obmedzenia, šablóny nie je v mnohom možné rozširovať. Ak máte web na mieru vytvorený v CMS, môžete ho tvoriť a skladať ako chcete.

SKÚSENÝ TÍM
Vytvorili sme kreatívny tím zložený z freelancerov, z ktorých každý je odborníkom vo svojom odbore. Máme viac ako 15-ročné skúsenosti z oblasti reklamy, marketingu, grafiky, tvorby videa, copywritingu či tvorby webstránok. Radi vám poskytneme poradenstvo ku všetkým našim službám.



Návrat späť

hidden

© 2024 Home Design Creative Studio. Všetky práva vyhradené. Ochrana osobných údajov