Blog

Virtuálne prehliadky? Jednoznačne áno!

Dnes už je v online marketingu latka nasadená vysoko. Aby ste vynikli oproti konkurencii a upútali pozornosť cieľovky, je treba urobiť čosi naviac. A práve panoramatické zábery z 360° pohľadu s možnosťou interaktívnej prechádzky v priestoroch zaručene padnú do oka. Nie nadarmo sa hovorí, že je lepšie raz vidieť, ako stokrát počuť.



360° virtuálne prehliadky zapôsobia na každého


Ide o jeden z najmodernejších spôsobov, ako priblížiť zákazníkovi to, o čo sa zaujíma a čo sa snažíte predať. Platí to pre nehnuteľnosti ponúkané na kúpu a nájom, ukážku priestoru reštaurácie, hotela, chaty, prehliadku štúdií či umeleckých priestorov, ale i najrozmanitejšie obchodné prevádzky. Máte prakticky možnosť pozvať online svojich zákazníkov do zvolených priestorov.

Takýmto spôsobom zabodujete aj z hľadiska lokálneho SEO, pretože dobre označený záznam a sídlo na mape s virtuálnou prehliadkou sa umiestňuje spravidla na vyšších pozíciách v organických výsledkoch. Okrem výhody dobrého vyhľadávania netreba zabúdať na zvýšenie dôveryhodnosti firmy a posilnenie značky. Firmy s virtuálnou prehliadkou na mape majú až dvakrát viac návštev webu oproti firmám bez nej. Skrátka potenciálny zákazník si vyberie radšej spoločnosť, o ktorej vie čo najviac a má možnosť si pozrieť reálne zábery z priestoru.

Neriskujte, že vaše novozariadené priestory ostanú nepovšimnuté. Dnes už ľudia trávia na internete podstatný čas a kvalitne spracovaná virtuálna prehliadka ich presvedčí o tom, prečo zavítať práve k vám.


Nechajte to na profesionálov


Sme certifikovaný Google Street View Partner. O celý proces od prípravy virtuálnej prehliadky až po registráciu vašej firmy a zverejnenie prehliadky na Google Maps sa postaráme za vás. Náš profesionálny tím pracuje s Google certifikovanými zariadeniami, a je schopný pokryť celý proces od založenia firmy na Googli, zverejnenie značky spoločnosti na mape až po realizáciu panorám či 3D záberov a virtuálnej prehliadky. Napokon sa postaráme aj o post-proces a úpravu grafiky, a na záver uverejníme prehliadku na Google My Business alebo Google Maps.

Výhodou spolupráce s nami ako Google Street View Partnerom je rýchlosť celého procesu. Vieme, čo robíme, pretože s prípravou 360° záberov a virtuálnych prehliadok máme bohaté skúsenosti. Uverejnenie virtuálnej prehliadky na Google My Business alebo Google Maps trvá podstatne kratší čas, než u necertifikovaného tvorcu prehliadok.


Ako pripravujeme virtuálne prehliadky


Najprv vám vytvoríme prezentáciu podľa vašich požiadaviek a potom ju umiestnime na Google Street View k sídlu vašej firmy (bezplatný záznam Google My Business). Pri príprave virtuálnych prehliadok využívame sférické zábery z drona a profesionálne animácie. Úpravy takto zachytených hrubých materiálov – záberov a prehliadky — realizujeme v oficiálnych grafických programoch s licenciou. Výsledkom je kvalita, ktorá svedčí o profesionalite vás ako predajcu. Takto pripravené virtuálne prehliadky možno ďalej používať na vašom webe či Facebooku pomocou iframe odkazu.

Nezabúdajte, že čas sú peniaze a v tomto prípade sa investícia do odborníkov vypláca. Ide o jednorazový vklad, ktorý bude na Googli viditeľný už natrvalo, 24 hodín denne 7 dní v týždni. Odporúčame vám pozrieť si naše referencie a už realizované virtuálne prehliadky.



Návrat späť

hidden

© 2024 Home Design Creative Studio. Všetky práva vyhradené. Ochrana osobných údajov